Welkom op Haard-express.nl

Betaalbare sfeer en ambiance voor huis en tuin van hoge kwaliteit !.

Haard-express.nl is de onderneming om uw sfeervuur producten bij aan te schaffen. Haarden en KachelsHaard-express.nl is 14 jaren geleden opgestart door personen met jarenlange ervaring in de kachel- en haardenbranche en is gevestigd in Etten-Leur.
Met de producten van haard-express.nl creëert u in het voor- en najaar een warme en gezellige sfeer in uw huis en in de zomermaanden kunt u optimaal genieten van uw tuin met de buitencollectie.

Het assortiment van haard-express.nl bestaat uit diverse klassieke en moderne buitenovens, kachels, bio-ethanol- en open haarden die sfeer en gezelligheid in uw huis of tuin creëren. De sfeervuurproducten branden op gas, hout, pellets, elektriciteit, of bio-ethanol. Onze producten worden in samenwerking met architecten, projectontwikkelaars en installateurs geleverd en geplaatst, hierdoor wordt de kwaliteit en correcte functionaliteit gewaarborgd. Haard-express.nl haar uitgangspunt is om maximale kwaliteit en sfeer in huis te brengen voor een zeer scherpe prijs. Onze scherpe prijs garantie kan u aangeboden worden doordat wij in volume de goederen inkopen en op voorraad aanhouden.

Haard-express.nl stelt kwaliteit en veiligheid voorop, daarom hebben alle kachels en haarden die in ons assortiment zitten een uitgebreide kwaliteitscontrole ondergaan en producten zijn getest door het gerenommeerde Nederlandse keuringsinstituut TNO en zijn vele producten DIN / TUV gecertificeerd.

Sfeer, ambiance en gezelligheid in uw huis creëert u met sfeergoederen van Haard-express.nl.